sâmbătă, 30 aprilie 2011

Cărucioare goale, pantofiori goi...


Dragi prieteni,

Înainte de toate, vă mulțumesc pentru cele câteva minute pe care sper sa mi le acordați urmărind filmulețul atasat! Adresez acest mesaj tuturor din dorința de a convinge pe cât mai mulți să participe la un Mars al Tacerii, care va avea loc duminică, 8 mai, începând cu ora 12.00, în București, Piata Victoriei.

Dacă locuiți în provincie sau în străinătate, nu-i nimic! Rugați-vă prietenii care sunt în București să participe ei în memoria copiilor plecați prea curând de lângă noi

În condiţiile în care România a ocupat, pentru a doua oară în decurs de 4 ani, locul întâi în Uniunea Europeană în privinţa mortalităţii infantile, trebuie să se ia măsuri pentru a reduce rata, inadmisibil de mare. Acest Marş al Tăcerii este un prim pas către aceasta schimbare atât de necesară!

Pentru a putea trage un semnal de alarmă, avem nevoie de minimum 578 de participanţi (acesta este numărul copiilor deveniţi îngeri, ale căror nume se află pe pagina dedicata lor) astfel încât fiecare persoană care va participa să meargă în memoria unui copil.

Dar vă imaginaţi cum ar fi să se strângă 2848 de oameni care să meargă în memoria celor 2848 de copii cu vârste cuprinse între 0 şi 10 ani, dintre care 2078 de copii cu vârsta cuprinsă între 1 zi şi 1 an (câţi s-au stins numai anul trecut)?
Cu cât vom fi mai mulți, cu atât va fi mai impresionant și impactul va fi mai mare!

Dragi părinți de Îngeri, știu cât de greu va fi… ȘTIU!... Dar îndrăznesc să cred că Iubirea pentru îngerașii noștri va fi mai mare decât durerea și că veți participa la acest dureros – dar necesar - Marș al Tăcerii!

Dragi prieteni, onorați împreună cu noi memoria copiilor deveniți Îngeri! Sprijiniți părinții de Îngeri în acest Marș! Sprijiniți cauza lor! Fiți Îngeri pe Pământ, pentru Îngerii din Ceruri…

Dacă aveți cont pe Facebook, vă rog să accesați pagina aceasta și să confirmați participarea, postând un mesaj.

Daca nu aveți cont acolo, atunci puteți confirma pe Forum-ul EMMA, în topicul dedicat acestui eveniment, respectiv
aici.

Mai multe informații despre Marș găsiți aici, inclusiv materiale de promovare pe care ar fi minunat să le răspândiți!

De asemenea, vă rog să dați mai departe acest mesaj cât mai multor persoane…. Nu contează daca sunt Părinți de Îngeri sau nu, dacă sunt din București sau nu… Poate știu ei, la rândul lor pe cineva…

Acest eveniment a fost initiat de MISS Foundation, din Phoenix, SUA, de Ziua Internationala a Mamei.

Tot în aceeași zi va avea loc o ceremonie de comemorare a copiilor și în Londra.

“Fii schimbarea pe care vrei să o vezi in lume” – Mahatma Gandhi

Doamne ajută!

Cu recunoștință,

Bianca Brad,
mama unui băiețel pe Pământ și a unei fetițe în Ceruri





Un comentariu:

Dora spunea...

Too much information, amice! Imi trebuie 2 saptamani sa citesc TOT.