joi, 13 septembrie 2012

Bețe peste bot la Bruxelles

Am crezut că, astăzi, la Bruxelles, Parlamentul European o să șteargă din nou cu România pe jos, ca o exemplară pedeapsă pentru „lovitura de stat” organizată de Ponta și Antonescu și pentru „fraudarea” referendumului de la 29 iulie. Așa a crezut și madam (nu madame) Reding. Dovadă morga ei inchizitorie, buzele vinete și veninul cu care și-a rostit rechizitoriul. Și compleul ei portocaliu, desigur. Ei, din fericire, nu am mai fost obligați să ascultăm doar vocea acestei madame „Boc” și a cățeilor pedeliști care au tot lătrat pe la Bruxelles în ultimele două, trei luni. Patrupedele au fost puse la punct și și-au luat bețe peste bot. Am savurat imaginea unui Luhan cu ochii căscați de uimire în momentul în care Swoboda l-a pus la punct, a unei Monica Macovei care a declarat cu atâta „candoare” că din presă (!!!) a aflat că s-au furat un milion și jumătate de voturi la referendum, a unei madame Reding terfelite în fața colegilor săi, și nu doar de către europarlamentarii români...

N-a mai fost niciodată un asemenea ton în Parlamentul European, dar doar un asemenea ton mai putea să acopere țipetele isterice ale doamnei fost procuror și ale pajilor de la Cotroceni.

Vă mulțumesc, domnule Angourakis, nu atât pentru susținerea cauzei noastre, a celor 7,4 milioane care am votat DA la referendum, cât mai ales pentru respectul extraordinar pe care ni l-ați arătat, vorbind într-o limbă română absolut impecabilă! Este, acum, momentul cel mai bun să înțelegem că nu e cazul să stăm cu capul plecat în fața celorlalți europeni.

Vorba lui Mircea Diaconu, „azi m-am împăcat cu Europa!”.

Niciun comentariu: