duminică, 13 aprilie 2014

Vă mulțumesc!

Sunt îndrăgostit de Realitatea TV de când a apărut, de tot ce a însemnat și înseamnă ea, stil, oameni care mi-au fost modele profesionale, până și de burtiere, de fontul lor, de culori și de semnalul de Breaking News. De mulți ani, mă trezesc cu Realitatea și adorm cu Realitatea. Știu, poate părea cam mult pentru unii, dar n-am nicio problema cu asta. Sunt mândru că fac parte din acest colectiv. Se spune că nu mai există în nicio altă televiziune o echipă atât de strânsă sufletește ca a noastră...

Îmi sunt dragi și îi respect foarte mult pe toți oamenii care lucrează în Realitatea TV, indiferent de departamentul în care lucrează. Însă nu m-am așteptat vreodată să primesc un mesaj atât de cald și de frumos precum acesta, de la atâția colegi. Vă mulțumesc mult. Sunt copleșit cu adevărat! Și îți mulțumesc ție, Bianca, tu ești "vinovată" de toate acestea, știu eu asta! :)


Mulțumesc mult și celor care m-au sunat ori mi-au trimis mesaje pe Facebook, pe email, pe telefon. Voi mulțumi fiecăruia în parte, dar vă rog să aveți înțelegere, îmi va lua câteva zile să răspund tuturor.

Vă mulțumesc încă o dată, vă îmbrățișez pe toți și vă urez să aveți parte numai de bine! :)

Un comentariu:

Anonim spunea...

wow just read and watched this! wonderful Amedeo.. well deserved, continued happiness and success..and as always :) K x